sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sunday outfit

Sunnuntai sujui leppoisasti kotona mm. 6 koneellista pyykkiä pestessä. Toisena päivänä otan sitten silitys maratonin! Aurinko oli taas niin ihanan piristävä ja lämmin, että uskaltauduin laittamaan uudet converset jalkaani. Vanhat lyhytvartiset kankaiset ovat jo niin elämää nähneet, että oli jo aikakin saada tilalle uudet. Mieheni toi nämä pitkävartiset nahkaiset kengät minulle New Yorkin tuliaisena :)
Peakin takki oli perjantai shoppailupäivän alelöytö, -70% alelapun roikkuessa ei kauaan tarvinnut jahkailla ostospäätöksen kanssa ;)
takki - Peak Performance
huivi - Gucci
farkut - Abercrombie & Fitch
kengät - Converse All Stars
laukku - Louis Vuitton

16 kommenttia:

  1. Mullakin oli conssit ensimmäistä kertaa jalassa eilen tänä vuonna. Tosin ei tarvinnut juurikaan ulkona olla, lähinnä Jumbossa sisällä. Mutta olihan se ihana tennareilla olla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo ei munkaan tarvinnut ulkona olla kuin autolle asti kävelyn aikana ;) ei jaksaisi enää millään kiskoa saappaita jalkaan...:/

      Poista
  2. Oih, ihanan keväinen asu! Ja uusi toppatakkikin näyttää tosi hyvältä! :) Jos kadut pysyvät näin kuivina, niin ehkä uskallan kaivaa pian omatkin Conssit esiin :) En malta odottaa, että kaikki talvisaappaat ja nilkkurit saa laittaa talviteloille ja kaivaa kevät-ja kesäkengät esiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kiitos :)) Huomasin kyllä ihan vain autollekin kävellessä, että consseissa oli älyttömän liukas! jäin mm sutimaan auton oven eteen etten meinannut pystyä sisälle kömpimään :D

      Poista
  3. Ihana tuo takki! Punainen väri on todella piristävä ja mielestäni sopii hyvin juurikin raitapaitasi kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) minulla ei ole ennen punaista takkia ollutkaan, mutta mies sai minut ylipuhuttua viemään tuon kassalle ;)

      Poista
  4. Ihanan pirteä asu :) Asutko nykyään siis Suomessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) kyllä, muutan tällä viikolla mammalomalle Suomeen :))

      Poista
  5. Niin rennon tyylikäs mama :) Ihanan pirteä punainen takki, tosi hyvä löytö! Voi kunpa se kevät jo tulisi pian, alkaa vähän kyllästyttää nämä talviset säät. Ja ennen kaikkea se helpottais vauvan pukemista, kun ei tarttis pukea niin montaa vaatekerrosta, toppaa jne.

    VastaaPoista
  6. voi kiitos :) tykkään takista tosiaan vieläkin enemmän ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Sanos muuta, kevättä odotellessa! Ei meinaa enää talvitakkikaan mennä kiinni ;)

    VastaaPoista
  7. Oi kun ihana asu! Ja suloinen maha. Onko tuo neverfull ollut hyvä käytössä? Itse olen aikeissa ostaa sen seuraavaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih kiitos :) täytyy myöntää että ollaan oltu neverfullin kanssa kuin paita ja peppu yli 2 vuotta siitä lähtien kun sen ostin :D se on vaan niin kätevä ja kestävä! vaikken edes pidä juuri ruskeasta unohdan tässä laukussa aina sen, se on nimittäin sopinut asuun kuin asuun!

      Poista
  8. Hei mistä ostit takin? Ihana!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. takki on Lauttasaaresta sellaisesta outlet- liikkeestä, joissa olen jo vuosia käynyt mutten kuolemaksenikaan keksi sen nimeä :/ Lähellä Haltin outletia ja Kakkukeisareita :)

      Poista
  9. Ihana asu! Onko conssisi canvas- vai nahkamalliset ja lyhyellä vai korkealla varrella?

    VastaaPoista
  10. kiitos :) kengät on nahkaiset ja korkeavartiset. pysyneet paljon parempana kuin kangasversiot!

    VastaaPoista