keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Loma

Wuhuu! Kesälomalle ensi viikolla! Lennot buukattu Singaporeen, jossa vietämme pari yötä ja sen jälkeen menemme 10 päiväksi Balille :) En ole piiiiitkään aikaan ollut missään lämpimässä talvella. Ai että on ihana päästä aurinkoon ja lämpöön tämän pimeyden keskellä. Täytyy kyllä myöntää että nautin syksystä täysin rinnoin tänä vuonna, mutta kylmyydestä ja pimeydestä en ole mitenkään innoissani ;)

Viime kesänä olimme lomalla Floridassa ja Costa Ricalla. Tarkoitus oli palata vain pariksi viikoksi Suomeen ja lähteä takaisin reissuun, mutta tulikin muutoksia suunnitelmiin ja loppuloma siirtyi myöhemmäksi. Kaikki kuvat paitsi viimeinen ovat Costa Ricalta.

Mun sydän suli noista kodittomista koirista ja kävinkin kaupasta hakemassa koiruille koiranruokahyllyiltä "pekonia". Sain pari uskollista ystävää ;) Älkää välittäkö mun "rantalookista" :D

Costa Ricalla oli mitä mahtavimmat auringonlaskut joka ilta...

Taas yksi koiraystävä ja kivat maisemat.

Kävimme yhtenä päivänä mönkijäsafarilla viidakossa ja minä sain ajaa kaikki helpot reitit :) En itse olisikaan ikinä uskaltanut ajaa siellä vuorilla vaan kiljuin takana poikaystävän kyydissä ettei vaan pudota meitä sieltä alas! Valvoin myös koko ajan ettei käärme hyökkäisi jalkaani mistään puskasta!
Valvoin myös silmä tarkkana poikaystävän surffausta. Oli pakko vahtia ettei häviäisi hetkeksikään näkyvistä. Itsehän en tuonne mereen kauas kävele. Hai voi tulla ja syödä mut. Oon katsonut liikaa tappajahaita! ;)


Nyt on muuten Singapore ja Bali vinkit enemmän kuin tervetulleita!

11 kommenttia:

  1. Siis ei ole todellista, kun meillä ihan samat reissusuunnitelmat (tosin vasta ensi vuoden puolella)!! Meillä buukattu jo hotelli Balilta 31.3-7.4, jonka jälkeen olisi tarkoitus viettää viikko juurikin Singaporessa!! Mietittiin pitkään Hong Kongin ja Singaporen väliltä, mutta nyt Honkkarin lennot on niin korkealla, että päädytään tod.näk. tuohon Singaporeen :D Eli innolla odottelen reissustanne sitten reportaasia ;) Ihanaa matkaa!!

    VastaaPoista
  2. Oi ihanaa!!!:) Mä haluun ja takas lämpimään;)
    Ihanaa matkaa <3

    VastaaPoista
  3. Ihanaa reissua! Tulen matkalaukkuun mukaan. ;)

    VastaaPoista
  4. Vinkkinä Balilla käyneenä: Vuokratkaa villa tuoksi ajaksi...? Ja jos delffiinit kiinnostaa niin Lovinassa näitä elukoita pääsee ihailemaan! Kutaa kannattaa vältellä, sieltä löytyy kauppiasta ja taskuvarasta ja kiskuria. Takseissa kannattaa mennä mittarilla, ovat superedullisia. Jaahas, mitäs muuta...?

    Toivottavasti teillä tulee ihana reissu Balilla!

    <3Ninnis

    VastaaPoista
  5. Älyttömän ihania kuvia, mäkin haluaisin jonnekin lämpimään!

    VastaaPoista
  6. Oi Singapore ja Bali kuulostavat niin hyviltä! Ihania matkakuvia :)

    VastaaPoista
  7. E: Hong Kong on kyllä ihana paikka ;) katsotaan mitä mieltä olen Singaporesta, jännä mennä uuteen paikkaan! kiitos :)

    Mona: kiitos ihana <3 alle viikon päästä olen jo lämpimässä, iiiik :)

    RagDoll: apua, mihin ujutan ostokseni paluumatkalla sitten? ;)

    M: kiitti :)

    Ninnis: kiitos vinkeistä! ihana että jaksoit kirjoittaa :)

    Riikka: kiitos :) odotan kyllä innolla kun en talvella ole lämpimässä käynyt piiiitkään aikaan.

    Sofiina: kaikki lämpimät kohteet ovat mieleeni, joten varmaankin tulen tykkäämään :) kiitti!

    VastaaPoista
  8. Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa ja oi, ihania kuvia Costa Ricalta :)

    Singapore & Bali yhdistelmä on loistava valinta! :) Varmasti ihana loma edessä! Itse tein samanmoisen reissun 2010 keväällä, ensin pari yötä Singaporessa, 10 Balilla ja vielä pari Sporessa. Tänä keväänä tutustuimme Balin naapuri saari Lombokiin...:)

    Ihanaa lomaa!

    VastaaPoista
  9. Jenny Vee: kiitos kiitos :)) Lasken päiviä niiin ahkeraan tällä hetkellä! vaikka pikkupakkanen on ihana, en malta uskoa että kohta pärjään vaan bikineillä ;)

    VastaaPoista
  10. Fiilistelen täällä; esimerkiksi ihanaa on Singaporessa Clarke Quayn alue ja sen tunnelma... Ihania ravintoloita jne. :)

    Täytyy varmaan kaivaa lisää omia lomakuvia esiin ja laittaa blogiin. Oi tää tahtoo myös sinne taas! Koitin Balilla surffaamista ekaa kertaa, paikallisen opettajan johdolla.. Oli tosi vaikeaa (mulle) mutta hauskaa se oli ;) Vaikka mietin mä koko ajan niitä haita.... Ei onneks näkynyt yhtään!

    VastaaPoista